Офіційний сайт ТМ Asclepion в Україні

пн-пт 10:00 - 18:00 (044) 234-48-28 / (044) 467-52-23

Актуальні питання естетичної гінекології

Щоб залишатися в авангарді естетичної медицини, сучасному фахівцю потрібно постійно стежити за новинками, які практично щодня з'являються в галузі. IX з'їзду фахівців естетичної медицини - масштабний професійний захід, який організується провідними світовими експертами, і є найкращим майданчиком для безперервної освіти лікаря естетичної медицини!

У рамках з'їзду будуть прочитані доповіді, які торкнуться основних проблем та перспектив розвитку естетичної медицини. Зокрема, 18 травня 2018 року об 11:00 доктор медичних наук, лікар гінеколог з багаторічним стажем Ауріка Суханова зробить доповідь на тему «Актуальні питання естетичної гінекології».

Доповідь написана на основі практичного досвіду, а також клінічної та презентаційної інформації, представленої компаніями Medexim та Asclepion Laser.


Майстер-клас «Видалення судинних патологій жовтим лазером»

Сучасні технології Asclepion Laser Technologies у корекції та видаленні судинних недоліків випромінюванням жовтого лазера QuadroStar Pro Yellow. Запрошуємо фахівців з естетичної медицини взяти участь…

IX З'їзд фахівців естетичної медицини

Щорічно у другій половині травня в Одесі проходить З'їзд фахівців естетичної медицини. Цього року ми чекаємо на всіх 17-19 травня. Місце проведення традиційне – готель «Чорне море – парк Шевченка» Чому…