Офіційний сайт ТМ Asclepion в Україні

пн-пт 10:00 - 18:00 (044) 234-48-28 / (044) 467-52-23

14 Конгрес індустрії краси Estet Beauty Expo у Києві

12-14 березня 2014 року у Києві відбудеться щорічний Конгрес індустрії краси Estet Beauty Expo – 2014

Цей захід проводиться щорічно, і став загальновизнаним міжнародним з'їздом професіоналів у галузі індустрії краси. Також конгрес збирає якісну споживчу аудиторію та є гарним майданчиком для вивчення вимог ринку косметологічних послуг.

У рамках 14 міжнародного конгресу з прикладної естетики планується провести виставку обладнання для косметології від провідних виробників, виставку продуктів та предметів для здорового способу життя, форум фахівців з нігтьової індустрії та багато іншого.

Компанія Asclepion є традиційним учасником виставки. На стенді компанії плануються представити лазери для косметології нового покоління, багатофункціональні косметологічні комбайни та діагностичне медичне обладнання для роботи в косметологічних клініках.

Виставка останніх досягнень зі світу апаратної косметології, виступ провідних фахівців у цій галузі, майстер-класи забезпечить   професійне зростання фахівців усіх напрямків в індустрії краси. Компанія Asclepion сподівається, що її обладнання та технології зроблять значний внесок у розвиток цієї галузі в Україні.

Місце проведення: Україна, Київ,  Міжнародний Виставковий Центр, проспект Броварський, 15 (ст. м. Лівобережна)


Презентация интравагинальной насадки для Er:YAG лазера MCL 31 Dermablate

Презентация интравагинальной насадки для Er:YAG лазера MCL 31 Dermablate В клинике "Профессора Юцковской" в Москве прошел курс интерактивных тренингов на новом Эрбиевом лазере от Asclepion Laser Technologies…

Пресс-релиз о Международной выставке «MEDICA-2013»

Пресс-релиз о Международной выставке «MEDICA-2013» С 20 по 23 ноября 2013 года в Дюссельдорфе (Германия) прошла международная выставка медицинских технологий и оборудования «MEDICA-2013» Медицинская…