Офіційний сайт ТМ Asclepion в Україні

пн-пт 10:00 - 18:00 (044) 234-48-28 / (044) 467-52-23

Особливості вибору лазера для косметологічного салону

При виборі обладнання для косметологічного салону або клініки необхідно ретельно вивчити історію виробника, асортимент товару, передісторію технологій та методів. Якщо виробник косметологічного обладнання не змінює нічого, крім зовнішнього вигляду протягом 20-річного періоду, то це говорить не про ефективність лазерної технології, а про відсутність коштів на модернізацію та впровадження нових технологій.

Ринок апаратної косемтології дуже спонукає і кожні п'ять років з'являться нові пропозиції для вирішення старих проблем. Лише десятиліття тому епіляцію проводили рубіновим лазером, а тату і перманентний макіяж видаляли карбоновим лазером. Сьогодні існує низка лазерних технологій, які проводять дані маніпуляції абсолютно безболісно та з коротким реабілітаційним періодом.

Динаміка світового ринку косметології за 2 роки показує значні зміни. Споживчий попит на малоінвазивні методики, що омолоджують, і корекцію фігури значно зріс, а попит на лазерні технології встояв. За період 2010-12 рік ринок лазерної терапії збільшився на 19%, кількість підтяжок шкіри – на 415%, процедур з корекції фігури – на 221%

Таким чином, при виборі лазера для косметології слід орієнтуватися на компанії, які здатні реагувати на споживчі настрої та зміни структури ринку апаратної косметології. Компанії, які інвестують у нові проекти, створюють нові моделі лазерів для косметології, відкривають нові напрямки. Все це свідчить про розвиток, конкурентоспроможність та надійність. Одним із прикладів такої компанії, яка спеціалізується на випуску косметологічного обладнання, є німецький концерн Asclepion. Компанія має 35-річну історію успіху. На ринку косметологічних та медичних лазерів вона має один із найбільших списків впроваджених інновацій та технологій Компанія випустила перший аргоновий лазер для терапії судинної патології в офтальмології.

Однією з перших початку випуск ербієвого лазера для естетичної медицини. Концерн Asclepion став першим застосовувати діодний лазер для видалення волосся.

З огляду на зростання попиту на процедури з корекції фігури та омолодження, Asclepion став комплектувати косметологічні апарати модуль системами для корекції фігури за допомогою ударно-хвильового та радіочастотного методу. Це були лазерні системи, випустивши в 2008 році нові моделі лазерних платформ - Dermablate Effect, TattooStar Effect, MeDioStar Effect.

Збільшення попиту на щадні процедури омолодження дали старт до розробки та виробництва таких багатофункціональних систем для косметології як RayLife, BodyLab, FaceLab, які мають величезний успіх у всьому світі.

Лазер Mediostar NEXT - лазер для видалення волосся став настільки успішним на ринку апаратної косметології, що конкуруюча компанія Deka Medical стала офіційним дилером на території США. Великий фурор спричинив лазер QuadroStar ProYellow з довгою хвилі 532/577/940/980нм для видалення судинної патології

У середині 2012 року на ринку медичних та косметологічних лазерів було представлено модельний ряд гольмієвих та тулієвих лазерів для використання в урології, гінекології, загальній та спеціалізованій хірургії.

Косметологічний лазер Asclepion – інноваційне, ефективне та надійне обладнання для косметологічних салонів та клінік естетичної медицини.

Джерело: Asclepion Management Estimation, заснований на матеріалах InMedica, Millennium Research Group, Медицинський Insight, Американський соціал для Aesthetic Plastic Surgery


Лазерна ліпосакція: переваги та недоліки

Лазерна ліпосакція не тільки видаляє жир але стягує шкіру. Дана технологія є багатообіцяючою методикою видалення жирових відкладень у традиційних місцях і в недалекому майбутньому може замінити традиційну…

Лазерна косметологія. Особливості ринку апаратної косметології в Україні

В останні десятиліття ринок надання послуг у косметології зазнав значних змін. Ще зовсім недавно до арсеналу косметолога входили лише мазі та настоянки, а до методів апаратної косметології відносили лише…