Офіційний сайт ТМ Asclepion в Україні

пн-пт 10:00 - 18:00 (044) 234-48-28 / (044) 467-52-23

Відгуки про роботу лазера QuadroStar Pro Yellow провідних косметологів

«Це дивовижний лазер. Pro Yellow здатний видалити судинні недоліки за один сеанс без наслідків для пацієнта. На таке не здатний жоден лазер на лікування судинної патології, представлений сучасному ринку. Я використовую різні режими та методи, усуваючи судинних недоліків та пігментні плями, проводячи сеанси омолодження шкіри. Я впевнений, що у майбутньому робота з цим лазером принесе багато чудових хвилин».

Дерматолог Джейсон Емер, Беверлі-Хіллз, Каліфорнія, США

«Випромінювання з довгою хвилі 577 нм лазер QuadroStar Pro Yellow є ідеальним для пацієнтів з азіатським типом шкіри. Я отримую відмінний результат при усуненні широкого спектра вад шкіри. У нашій клініці Pro Yellow добре зарекомендував себе при усуненні пігментних та судинних плям, меланодермії та постакне еритеми».

Дерматолог Артур Саймон, Джакарта, Індонезія

«Перший у світ твердотільний лазер із чисто жовтою довгою хвилі 577 нм, потужний інструмент для дерматолога».

Лікар дерматолог Стюарт Адамс, Калгарі, Альберта, Канада./p>

«Pro Yellow – мій найкращий вибір для усунення широкого спектру судинних та пігментних недоліків на всіх фенотипах шкіри».

Пластичний хірург Джордж Мюллер, Беверлі-Хіллз, Каліфорнія, США

«Лазер QuadroStar Pro Yellow забезпечує найбільш ефективне та безпечне лікування недоліків, спричинених ураженням великих судин. Все це завдяки довжині хвилі 577 нм, яка має найвищий пік поглинання гемоглобіном серед лазерів. Також це найбезпечніший прилад усунення капілярних судинних недоліків на темних типах шкіри (фототип III - IV), оскільки спрощується передача енергії через меланін. Вбудована система охолодження дозволяє проводити лазерне шліфування пігментів до V фототипу».

Пластичний хірург Маріо, Енсінітас, Каліфорнія, США

«Лазер Pro Yellow забезпечує безліч варіантів лікування пацієнтів із усіма фототипами шкіри. Цей унікальний лазер усуває потребу в IPL (інтенсивного імпульсного світла) і став для мене звичним інструментом у повсякденній практиці – від усунення судинних недоліків та пігментних плям до лазерного шліфування».

Косметолог Джо Церні, Хантінгтон-Біч, Каліфорнія, США

«Понад 15 років ми використовували KTP лазер для лікування судинних недоліків. То був улюблений прилад. Тепер наш новий лідер Pro Yellow. Самі пацієнти вважають, що вплив лазера став більш щадним і ефект від лікування настає швидше. Лазер Pro Yellow простий у використанні, забезпечує постійний та передбачуваний результат. Конструкція рукоятки дозволяє легко маніпулювати нею під час процедури, а також позиціонувати та регулювати силу впливу під час лікування різних уражень».

Лікар Діана МакГілл, Кінгстон, Онтаріо, Канада

Джерело сайт PROYELLOW


Взаємодія лазера з тканинами організму

Типи взаємодії. Основні параметри. Залежно від характеру взаємодії лазерного світла з тканинами розрізняють три види фотобіологічних ефектів: Фотодеструктивна дія, при якій тепловий, гідродинамічний,…

Оніхомікоз

Грибкова інфекція нігтів, особливо нігтів, є найбільш поширеною фунгальною патологією. Близько 5% людей у всьому світі звертаються за медичною допомогою з діагнозом онохомікоз, але реальна кількість хворих…